khairunneezam's FotoPage


My name: khairunneezam mohd noor
My Fotopage: http://kneeziea.fotopages.com/
About me:
From: Australia
Camera:
Not specified
Other:
Friends:
Yuzman and Ruhaya
Latest entry:Achtung!
For more recent photos, visit http://www.flickr.com/people/yuzzman/ View this Fotopage entry
Fendy and Tini
Latest entry:Tasik Titiwangsa
View this Fotopage entry
adik br bangun tidolaa
Ayah and Mama Niesreena
Latest entry:My whole world
View this Fotopage entry
Azira Halim
Latest entry:MENGHITUNG HARI
View this Fotopage entry
Malina Vaida Ahmad Nadzri
Latest entry:Jewelry searching
Mestila utk adik aku yg nk kawin tk lama lg Nk cari rantai jek tp dok berjam² kt kedai tu..huhu..siap bertekak lg ngn staf situ Tu la..berani cari pasal ngn parents aku …dgn ktorg skali menghentam mamat tu Len kali jgn cuba nk cheat k…wat bisnes btol².mesti rezki slalu masuk Dikesempatan n ink jmput SEMUA kawan², jiran², sahabat handai ke majlis perkahwinan adik bongsu saya, Ahmad Hisyam Al- Baqri dan pasangannya Nurul ‘Ain Azlin 8/8/08 Majlis Pernikahan 9/8/08 Majlis Persandingan ... View this Fotopage entry
g m o X x s personal photoblog
Latest entry:Nak bagi tau sket...
Hai... memang la tak sepatutnya gmoxxs enter this FP.. but pedulik hapa.. its mine what..hahahahahaaa... Nak bagi tau..my blog will be transfer to... http://gmoxxs80.blogspot.com Kalo korang rindu nak tengok aku...gi la kat sana ek.. sayg korang...hehehe... View this Fotopage entry
AriZal AulyaZahra
Latest entry:Song of the day...
Mendua - Hampir Ke Situ Aku sadar bukan mudah Untuk mengejar mimpi indah Pernah suatu ketika dulu Ku punya harapan besar Kini aku tak pasti Dapatkan ku miliki Sudah jauh kita tempuh Kekalkanlah impian lalu Mungkin ada hikmat Yang akan menunggu Di penghujung jalan Biar nanti kecewa Setidak-tidaknya mencuba Jika halangan menduga perjalanan kita Janganlah kau putus asa Karena ku ada di sisi setia menemani Andai semangatmu gugur Genggamlah tanganku Kita hampir ke situ Adakala ku tera... View this Fotopage entry
muke tensen bila ajak balik
Nat Ramli
Latest entry:Open house at my place
During open house at my place. We also did a wedding reception for Haiza & Safwan..I made pulut kuning for them, nasib baik jadi. Terubat jugak rindu kat keluarga. Macam2 makanan ada, laksa penang, rendang ayam & daging, ketupat, lemang, ketupat palas, cakes, dadih, dodol, makroni bakar..I also made soto ayam for that day. We received so many guests, among others, our national cyclists. Photo with national cyclists are taken from Kak ema's FP. We had such a wonderful day :-D :-D :-D :-> :-D... View this Fotopage entry
siti rahah
Latest entry:Koyo di Kagawa
View this Fotopage entry
ayata yatta...
ENDz Maya
Latest entry:MOVING
I'm now moving to http://blog.endmayastudio.com feel free to visit my new blog... Sophian aka ENDz i'm a wedding photographer... 016 - 906 0096 photo sharing - http://endmaya.fotopages.com photo storage - http://www.flickr.com/photos/endmayastudio blog - http://endmayastudio.blogspot.com e-mail - endmayastudio@gmail.com View this Fotopage entry
abcdef ghijklf
View this Fotopage latest entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016