khairunneezam's FotoPage

By: khairunneezam mohd noor

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 4-Feb-2008 12:00 Email | Share | Bookmark
Ka Geelong Waterpark dan matakubardarahtakuttapinampakganazz!!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Best gilos pergi Geelong, dengan geng2 Bundoora dan sorang ibu mengandong sesat dari Gippsland, har har har. Aku, Julie, Reena, Kak Thasa, Kak Emy, Ummi, Lindah, Diana dan Dayang. Nak tau lebih lanjut citer ke Geelong, sila rujuk fotopages julieanamangsor.fotopages.com...




sehari lepas kami pergi ke Geelong, aku dengan kak Thasa dan Diana pergi hantar kereta yang kami sewa ke Budget di Preston pagi-pagi buta. Balik ke rumah aku dok kesat2 mata sebab rasa macam kabur-kabur kucing, aleh2 Julie tanya 'apa dah jadi dengan mata kau tu abang?' aku tengok kat cermin 'la berdarah!!'

terrrussss kitorang pergi ke klinik!!

Puhh lega bila Dr kata tak ada apa2, your eye vessel burst because of several reasons
1. stress? tak stress steronot adelah sebab gi jejalan ke Geelong
2. ada marah2 ka? tarak, kena marah dengan bini adalah!! hehe
3. high blood pressure? Dr dah check, oke, aku sehat, even aku punya blood pressure pun sangat2 normal.
4. Over excited? hmmm, aku rasa cam betul kot, sebab semalam kemain lagi aku punya seronok, main air hehe..lagipun aku dalam excursion kali nih aku guna maps. so sambil driving sambil baca peta (dibantu Lindah dan Kak Emy--toce,toce!), tu yang mata agak stressed lalu menyebabkan berlaku pendarahan yang tidak semena2 (kununnya!). Alhamdulillahlah duktur kata oke, dalam masa seminggu eloks la semulah. Aku contact ayah thru YM, dia pun kata masa dia muda-muda (dia dah perasan yang dia dah tua..kuheh kuheh, sorilah boss kalau baca entry nih!!) mata dia pun selalu pecah darah camnih. so aku tak risaulah!!







View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net