khairunneezam's FotoPage

By: khairunneezam mohd noor

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  [4]  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 30-Oct-2007 10:36 Email | Share | | Bookmark
LRT Wangsa Maju--route to KL Sentral

 
 
 
View all 6 photos...
Lama tak ke spot yang biase aku lewati in the past few years. Inilah the same old spot yang ada nilai sentimental pada aku setiap kali tinggalkan flat DBKL baik sebelum kahwin dan selepas..




Tuesday, 30-Oct-2007 05:38 Email | Share | | Bookmark
from my point of view...

ek
do
ti
View all 4 photos...
sebelum2 ni banyak menempel idea kat fotopages julie. So, i've decided to have my own one. Lebih 'autoriti'. Lebih bebas. Lebih kepada apa yang aku nak luahkan, based on what I'll snap in the future. kualiti gambar yang aku ambik lepas ni taklah sehebat kamera pro. Handycam murah aje-- Sony HDD DCR-SR60. Nantilah bila dah ada second or third level punya minat, barulah aku akan cari kamera yang elok2 sket..

So, awalulkalam...SELAMAT DATANG KE TAMAN SKODENG..




[<<  <  1  2  3  [4]  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net