khairunneezam's FotoPage

By: khairunneezam mohd noor

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  [2]  3  4  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 28-Nov-2007 04:04 Email | Share | | Bookmark
a glimpse of my parents' house

 
my pic--1 year old!
 
View all 21 photos...
sebagai kenangan untuk aku yang dok jauuuh dari rumah... sedih, uhuk uhuk!!




Tuesday, 27-Nov-2007 02:37 Email | Share | | Bookmark
SENJA DI GEMEREH

 
 
 
View all 9 photos...
aku snap gambar ni sebelum nak solat Maghrib kat rumah Gemereh. Syahdu beb, syahdu..sebab kadang2 teringat waktu2 macam nilah aku tengah tengok langit yang sama panoramanya 17-15 tahun lepas dengan air mata bergenang--kena 'kurung' kat luar rumah dek kerana ayah hukum kami balik main bola lambat sangat sampai hari dah nak gelap--huhu, pastu kalau nak masuk rumah kena dapat libasan tali pinggang dulu kat kaki...hahaha, cerita lama.







Sunday, 25-Nov-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
Abang Raheem's Wedd

 
kami yang comel!
 
View all 57 photos...
akhirnya, the most eligible bachelor dalam family Pak Long kahwin juga tahun ni. Abg Raheem's wedd dibuat di Saujana Subang Resort. Tetamu taklah ramai sangat, but still majlis berlangsung dengan grand! Anyway, tahniah Pak Long, Kak Sal and Kak Ina sebab dapat tambah sorang lagi ahli dalam family...










Sunday, 25-Nov-2007 03:32 Email | Share | | Bookmark
Excursion 2 Melaka-- Part II

 
sekadar hiasan
 
View all 61 photos...


untuk part kedua ni, gambar kami lepas check out di Shah's Beach Resort. Kami terus ke Ayer Keroh, dan kunun2nya nak lawat Mini Malaysia. Sekali tengok, harga nak masuk MM ni punyelah mahal..ranap duit aku (maklumlah aku penaja rasmi excursion kali nih!). so kensellah, kami pun tukar haluan ke Muzium Lebah (free aje masuk!hehehe...) and ke Zoo Melaka.












Thursday, 22-Nov-2007 05:20 Email | Share | | Bookmark

 
accommodated already!
 
View all 31 photos...









Lepas raye haritu, kami saje jalan2 ke Melaka. Itulah satu good touring spot yang dekat dengan rumah kami di Segamat. Kami lepak di Shah's Beach Resort. Dah dua kalilah lepak kat resort yang superb nih. So nilah dia 1st part gambar2 kami di sane...


[<<  <  1  [2]  3  4  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net